12_2021_LP-slider_1920x600

de beste vloer
voor al jouw woonwensen

De juiste vloer kiezen voor je woning kan best lastig zijn. De vloer zet de toon voor je interieur en is het hart van je huis. Zo is vinyl bijvoorbeeld slijtvast en hygiënisch. Ideaal als je huisdieren hebt die wel eens vuil onder hun pootjes hebben of kinderen die met modder onder hun schoenen naar binnen lopen. 

Bij Voor Verf & Wonen ben je aan het juiste adres voor zowel harde als zachte vloeren. Dit is hét moment om een metamorfose te geven aan je interieur want je profiteert t/m 20 november van 20% korting op vloeren.

Kom snel langs in één van onze winkels en laat je adviseren!

 

duurzame vloeren
met oog op de toekomst

Met het veranderende klimaat, kunnen we ons ook goed voorstellen dat je liever voor een duurzame vloer kiest. Marmoleum is de trend van nu én volledig biologisch afbreekbaar.

Tegelijkertijd kunnen we ons goed voorstellen dat je in de slaapkamer liever een mooi tapijt hebt liggen dat zacht is aan de voeten. Bij Voor Verf & Wonen zijn we dé specialist op het gebied van alle verschillende soorten vloeren. We adviseren je graag welke vloer het beste past bij jouw woonwensen. 

Zien we je snel?

We heten je welkom
Bij Morshuis voor Verf & Wonen

We hebben je nog veel meer te bieden. We helpen je graag met het vinden van een oplossing op maat voor jouw volledige interieur. Uiteraard geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets. Wij zijn de interieurspecialist en hebben jou veel te laten zien. Dus neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek wat er allemaal mogelijk is met jouw interieur. Je zult versteld staan van het eindresultaat. Mocht je voor nu nog een vraag hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Je hoort snel van ons. 

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
Morshuis voor Verf & Wonen
Industriestraat 2|7582 CR Losser
Telefoon 053-5360534|E-mail info@voorverfenwonen-morshuis.nl
Maandag09.00 - 20.00
Dinsdag09.00 - 20.00
Woensdag09.00 - 20.00
Donderdag09.00 - 20.00
Vrijdag09.00 - 20.00
Zaterdag09.00 - 17.00
Routebeschrijving